Ontstoppingsbedrijf Abbenbroek

Verstopte rioleringen

Een van de nadelen aan een verstopte riolering is het feit dat dit vaak zeer lastig zelf op te lossen is. Ons Ontstoppingsbedrijf staat voor u klaar, om hulp te bieden bij een verstopte riolering in huis. Niet alleen helpen we u bij het oplossen van verstoppingen, ook voor veel andere rioolproblemen kunt u bij ons terecht. Niet voor niets zien veel woningbezitters ons als één aanspreekpunt voor al hun problemen met de afvoer in huis! Wist u bijvoorbeeld dat het heel verstandig kan zijn om ons Ontstoppingsbedrijf eens per zoveel jaar een inspectie van uw afvoer uit te laten voeren? Beginnende verstoppingen kunnen zo in een vroeg stadium herkend en opgelost worden, Ontstoppingsbedrijf Abbenbroek.

Ontstoppingsbedrijf Abbenbroek

Ontstoppingsbedrijf Abbenbroek

Hoe gaat de ontstoppingsdienst te werk?

Ons Ontstoppingsbedrijf zal altijd beginnen met het uitvoeren van een inspectie. Zo’n inspectie gebeurt met een kleine camera, die aan een lang koord bevestigd is. Op deze manier kunnen we de hele afvoer bekijken, om de bron van de verstopping te achterhalen. Ook kunnen beschadigingen met deze camera worden gedetecteerd. Al is het gebruikelijker om hier een rookproef voor in te zetten. Het rook zal op de plekken waar uw afvoer beschadigd is naar buiten komen.

Nadat de ontstoppingsdienst de camera-inspectie uitgevoerd heeft, zullen onze specialisten direct voor een oplossing zorgen. Dit betekent dat we grote proppen restafval uit de afvoer trekken, of uw afvoer onder een hoge druk doorspuiten. Bij het doorspuiten van de afvoer wordt het restafval in de afvoer naar uw centrale riolering gevoerd. We sluiten onze werkzaamheden altijd af met een laatste camera-inspectie. Zo weet u zeker, dat uw afvoer weer schoon is!

Professionele hulp van de ontstoppingsdienst

Een professionele aanpak staat bij onze ontstoppingsdienst hoog in het vaandel. U moet er immers niet aan denken, dat u kort na het inschakelen van de ontstoppingsdienst met nieuwe verstoppingen te maken krijgt. Ons Ontstoppingsbedrijf biedt u om deze reden standaard drie maanden garantie op werkzaamheden aan. Ook proberen we de tarieven laag te houden! Onder meer door de voorrijkosten al in onze prijs te verrekenen. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u voor hulp van onze rioolspecialisten kiest.

Neem contact met ons op.

Afvoer ontstoppen Abbenbroek, Onderdeel van OIR Riooldiensten.

Riool of Afvoer Verstopt?

24 uur per dag/365 dagen per jaar. Bel ons.

Riool reparatie nodig?

Rioolstank of rioolverzakking? Bel ons