Afvoer Ontstopping? Afvoer verstopt?

Last van verstoppingen in uw riool, afvoer of wc? Het ontstoppen van het riool is niet alleen een smerig klusje: soms komt er zelfs meer bij kijken dan u dacht. Bel 0181-852599 en OIR Riooldiensten verhelpen uw rioolprobleem zo snel mogelijk!

Waar kunnen verstoppingen optreden?
Een verstopping in uw woning of bedrijf is erg vervelend, omdat het altijd een plek betreft die u vaak in gebruik neemt. Verstoppingen kunnen in het riool voorkomen, maar ook in:

– Toilet
– Douche
– Bad
– Wasbak
– Gootsteen
– Wasmachine
– Vaatwasser

Loodgieter of Ontstoppingsbedrijf?

Veel mensen denken dat ze een algemene loodgieter moeten bellen als de WC of gootsteen verstopt is, maar u bent beter af door een ontstoppingsbedrijf of gespecialiseerde riool spoed loodgieter te bellen. Wij zijn juist gespecialiseerd in het ontstoppen van het riool, WC, gootsteen of afvoer. Daar waar een algemene loodgieter er heel veel zaken bij doet en maar af en toe een ontstopping tegenkomt, zijn wij experts voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks.

De voordelen bij OIR Riooldiensten

OIR Riooldiensten bied meer dan een gewoon ontstoppingsbedrijf, wij zijn een gespecialiseerd ontstoppingsdienst en rioolservice met verstand van zaken. Zo bieden wij de onderstaande riooldiensten aan onze klanten.


Afvoer Ontstopper nodig ?