OIR Riooldiensten “De Rioolvak Specialisten”

OIR Riooldiensten is in Zuid-Holland al ruim 25 jaar de rioolspecialist op het gebied van ontstoppen, inspecteren en repareren van riool en afvoer leidingen. Er wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar gewerkt om diverse rioolverstoppingen op te lossen.

 


Waarom OIR Riooldiensten als uw Rioolpartner?

Als rioolontstoppingsbedrijf bieden wij net wat meer, wij ontstoppen, inspecteren en repareren zowel riolen als afvoeren binnen en buitenshuis.  Door onze methode de OIR (ontstoppen, inspecteren en repareren) zorgen wij ervoor dat uw ontstopping niet meer terugkomt en de oorzaak van uw rioolprobleem aangepakt wordt.

OIR RIOOLDIENSTEN

Voor elke rioolsituatie een passende oplossing. Onze rioolservice monteurs staan dag en nacht klaar om u te helpen met:

 

 Riool vragen? Bel 0181 852 599

 

“Uw riool onze zorg”

Ten opzichte van een loodgieter zijn wij zoals gezegd specialist in het ontstoppen en verhelpen van een verstopping in riool of afvoer. Wij begrijpen dat deze problemen snel en goed moet worden opgelost daarom staan onze monteurs 24/7 paraat voor alle rioolspoed klussen.

De monteurs  van ons ontstoppingsbedrijf  zijn altijd bij u in de buurt en hebben alle zeer veel ervaring in het zo snel mogelijk en effectief oplossen van al uw verstoppingen, zodat uw de toilet,wc,douche of gootsteen weer snel kan gebruiken.

Wij geven 3 maanden garantie op het ontstoppen van alle afvoeren. Geen rioolprobleem is te groot voor OIR Riooldiensten.

 

Riool ontstopping of Riool reparatie nodig?

 Bel de Riool afvoer ontstoppingsspecialist

0181 852 599

Ons Bedrijf

OIR Riooldiensten is meer dan een ontstoppingsbedrijf voor het ontstoppen, inspecteren, repareren en reiniging van uw riolering of afvoer. Wij zijn ontstoppingsspecialist en hebben daarom dan ook speciale loodgieters en materialen die alle uw ontstoppingen snel en vakkundig oplossen. Wij ontstoppen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.