Riool verstopt Helhoek

Wij helpen u!

Een verstopt riool kan nare consequenties voor u hebben. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat een verstopt riool het steeds lastiger zal maken om uw sanitaire voorzieningen in huis te gebruiken. Het water zal immers steeds minder makkelijk wegstromen! Wanneer uw riool verstopt begint te raken, kunt u een chemisch ontstoppingsmiddel uit de supermarkt gebruiken om deze te ontstoppen. Bij een beginnende verstopping kan dit de uitkomst voor uw problemen vormen. In het geval van een serieuzere verstopping zijn deze middelen helaas niet krachtig genoeg meer. Is uw riool verstopt en lukt het u niet meer om deze zelf te ontstoppen? Schakel in dat geval de hulp van onze specialisten in, Riool verstopt Helhoek.

Riool verstopt: hoe lossen we dit op?

Op het moment dat uw riool verstopt is geraakt, zullen we eerst een inspectie in de riolering uitvoeren. Vaak gebeurt dit met een kleine camera, die aan een lang draad bevestigd zit. Zo kan de camera de hele riolering door geduwd worden, om de bron van uw verstopte riool te achterhalen. De camera zit aangesloten op een beeldscherm die we buiten de riolering kunnen bekijken. Als uw riool verstopt is geraakt door een grote prop toiletpapier, dan kunnen we deze vaak met een klein haakje uit uw riool trekken.

Riool verstopt Helhoek

Riool verstopt Helhoek

Vaker komt het voor dat uw riool verstopt zit door restafval, wat zich door de jaren heen heeft opgehoopt op de bodem van uw riool. Denk aan etensresten, bladeren die via uw regenpijp de afvoer ingestroomd zijn, enzovoorts. Een verstopt riool kan in zo’n geval worden opgelost, door de riolering onder een hoge druk te doorspuiten. Nadien zullen we uw afvoer altijd een laatste keer met onze camera controleren.

Hulp bij een verstopt riool in huis

Onze vakmannen staan voor u klaar, om hulp te bieden wanneer uw riool verstopt is geraakt. Wij zorgen dat u van een passnede oplossing wordt voorzien, om nieuwe verstoppingen te voorkomen. Dat onze oplossing van een hoge kwaliteit zijn garanderen we u graag met onze garantie op werkzaamheden. Bovenal zijn onze vakmannen zeer betrouwbaar! Ze vormen voor veel woningbezitters één aanspreekpunt voor al hun problemen met de riolering in huis.

Neem contact met ons op.

Afvoer ontstoppen Helhoek, Onderdeel van OIR Riooldiensten.

Riool of Afvoer Verstopt?

24 uur per dag/365 dagen per jaar. Bel ons.

Riool reparatie nodig?

Rioolstank of rioolverzakking? Bel ons