WC ontstoppen Ijzerenbrug

Met professionele hulp

Een wc ontstoppen bij een ernstige verstopping van de riolering blijkt vaak behoorlijk lastig te zijn. Bij een beginnende verstopping zou u uw wc kunnen ontstoppen met een chemisch ontstoppingsmiddel uit een supermarkt. Deze middelen zijn echter lang niet krachtig genoeg om alle verstoppingen in huis op te kunnen lossen! Als gevolg van de verstopping zal het afvoerwater steeds moeizamer wegstromen. In het ergste geval kunt u uw wc zelfs helemaal niet meer gebruiken. Daarbij is uw wc ontstoppen noodzakelijk om een nare stank rond uw toilet te voorkomen. Onze vakmannen staan voor u klaar, om hulp te bieden bij het ontstoppen van uw toilet! WC ontstoppen Brielle.

WC ontstoppen: hoe werkt dit?

Wanneer wij een wc ontstoppen voeren we altijd eerst een inspectie uit. Voor deze inspectie maken we gebruik van een kleine camera, die aan een lang draad bevestigd zit. Met deze camera is het mogelijk om de bron van de verstopping in uw toilet te achterhalen. Op basis van de beelden zorgen we vervolgens voor een passende oplossing, om uw verstopte afvoer te ontstoppen. Een wc kan verstopt zijn geraakt door grote proppen toiletpapier die zijn doorgespoeld. Er kunnen echter ook andere oorzaken zijn. Denk aan een verstopping die verderop in de afvoer ontstaan is door de haren die via het putje van uw douche zijn afgevoerd.

WC ontstoppen Ijzerenbrug

WC ontstoppen Ijzerenbrug

Nadat onze specialisten de wc ontstopt hebben, zullen we altijd een laatste inspectie voor u uitvoeren. Zo weet u zeker dat de afvoer onder uw toilet volledig schoon is! Het kan verstandig zijn om naast uw wc ontstoppen ook de overige afvoerbuizen in huis te laten inspecteren.

Betrouwbare vakmannen voor uw wc ontstoppen

Uw wc ontstoppen is een relatief eenvoudig klus voor onze betrouwbare vakmannen. Een wc ontstoppen is echter niet de enige klus die zij voor u kunnen uitvoeren! Onze vakmensen vormen één aanspreekpunt voor al uw problemen op het gebied van de riolering in huis. Om u te verzekeren van een hoge kwaliteit, bieden we u standaard drie maanden garantie op de klussen die we voor u uitvoeren. Zo garanderen we u dat een nieuwe verstopping in de afvoer onder uw toilet niet snel zal ontstaan!

Neem contact met ons op.

Afvoer ontstoppen Ijzerenbrug, Onderdeel van OIR Riooldiensten.

Riool of Afvoer Verstopt?

24 uur per dag/365 dagen per jaar. Bel ons.

Riool reparatie nodig?

Rioolstank of rioolverzakking? Bel ons