WC verstopt Europoort Rotterdam

Wat kan ik doen?

Wanneer u wc verstopt is geraakt, zult u te maken krijgen met een nare stank in huis. De stank wordt veroorzaakt door het restafval wat zich in de afvoer onder uw toilet heeft opgehoopt. Op het moment dat uw wc verstopt begint te raken zal het daarbij steeds lastiger worden om door te spoelen. Reden genoeg om uw verstopte toilet te laten ontstoppen door onze vakkundige specialisten! Bij een beginnende verstopping kan u een verstopt toilet zelf proberen op te lossen. In de supermarkt vindt u verschillende chemische ontstoppingsmiddelen, die dit mogelijk maken. Let wel, bij een serieuze wc-verstopping zullen deze middelen niet krachtig genoeg zijn om voor een oplossing te zorgen. WC verstopt Europoort Rotterdam.

Oplossing wanneer uw WC verstopt is

Op het moment dat uw wc verstopt is geraakt, zullen onze vakmannen een inspectie voor u uitvoeren. Bij deze inspectie maakt men gebruik van een kleine camera, die aan een lang koord zit. Door de lengte van het koord kan de camera tot diep in de afvoer van uw toilet geduwd worden. Dit maakt het makkelijker om de bron van uw verstopte toilet te achterhalen! Vaak raakt een wc verstopt door grote proppen toiletpapier die worden doorgespoeld. De oorzaak van uw verstopte wc kan echter ook in een andere afvoer liggen. Denk aan de afvoer van uw douche, waar bijvoorbeeld haren voor een verstopping kunnen zorgen.

WC verstopt Europoort Rotterdam

WC verstopt Europoort Rotterdam

Nadat we hebben achterhaald waardoor uw wc verstopt is geraakt, zullen we direct voor een oplossing zorgen. Vaak kunnen de proppen met restafval uit de afvoer worden getrokken met een klein haakje. Mocht dit niet lukken, dan kunnen we de afvoer onder een hoge druk doorspuiten. Het restafval wordt op deze manier naar de centrale riolering gevoerd.

Betrouwbare hulp bij wc-verstopping

Onze vakspecialisten zijn zeer betrouwbaar! Niet alleen helpen ze u wanneer uw wc verstopt is geraakt, ook bij andere problemen op het gebied van uw riolering staan ze voor u klaar. Niet voor niets vormen onze vakmensen één aanspreekpunt voor ieder afvoerprobleem! Om u een professionele uitvoering van werkzaamheden te garanderen, bieden we u standaard drie maanden garantie. Zo is de kans erg klein dat uw wc opnieuw verstopt zal raken. Neem contact met ons op.

Afvoer ontstoppen Europoort Rotterdam, Onderdeel van OIR Riooldiensten.

Riool of Afvoer Verstopt?

24 uur per dag/365 dagen per jaar. Bel ons.

Riool reparatie nodig?

Rioolstank of rioolverzakking? Bel ons