RIOOL REPARATIE

Heeft u last van een steeds terugkerende rioolverstopping? Hangt er in uw woning constant een vieze rioollucht? Of wordt u geplaagd door rioolvliegjes? Grote kans dat er iets mis is met uw riolering. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een breuk, verzakking of lekkage, er kan een deel van de riolering verkeerd zijn aangelegd of zijn verzakt, of het riool kan dichtgeslibd zijn. Met welk probleem u ook te maken heeft: in Zuid-Holland bent u voor rioolreparatie bij OIR Riooldiensten aan het juiste adres.
Lees meer

RIOOL CAMERA INSPECTIE

Is er sprake van een hardnekkige verstopping in uw riolering? Als onze vakmannen het niet geheel vertrouwen en de oorzaak van de verstopping willen achterhalen, biedt camera-inspectie uitkomst. In overleg met u kunnen wij de leidingen controleren met behulp van een rioolcamera. Mocht u hiermee instemmen, geven wij u 3 maanden garantie op de ontstopte leiding. Wij bieden camera-inspectie aan tegen zeer voordelige tarieven. U kunt hiervoor ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen met de vakman. Bel 0181-852599 OIR Riooldiensten.
Lees meer

AFVOER ONTSTOPPEN

De afvoer kan om veel verschillende redenen verstopt raken, maar uit onze jarenlange praktijkervaring hebben we gezien dat het merendeel van de verstoppingen wordt veroorzaakt door verkeerd gebruik van de afvoer. Tegen beter weten in spoelt men vanuit gemak toch van alles door de gootsteen, zoals vet en etensresten. Hierdoor kan de afvoer gemakkelijk geblokkeerd raken of dichtslibben. Ook het doorspoelen van grote hoeveelheden haar, zeep en tandpasta kan ervoor zorgen dat er in de afvoer een verstopping ontstaat. OIR Riooldiensten BEL 0181-852599.
Lees meer

RIOOL ONTSTOPPEN

Last van rioollucht in huis? Of loopt het water niet meer goed door? Grote kans dat u last heeft van een verstopping in uw riool. Voorkom ernstige problemen en neem direct maatregelen; schakel een rioolspecialist in om uw riool te ontstoppen. Wilt u een afspraak maken met Dé Rioolspecialist om uw riool te ontstoppen of voor een andere rioolservice? U kunt hiervoor ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen met de vakman. Bel 0181-852599 OIR Riooldiensten.
Lees meer