Riool reparatie nodig? Riool geborrel? Kapotte riolering onder huis? Riolering kapot verzekering? Riool vervangen?

Een verstopte of kapotte riool geeft soms veel problemen en riooloverlast zoals rioolstank, stankoverlast, geborrel, geblub in afvoeren en rioolvliegjes. In extreme gevallen kan een kapotte riolering of verstopte riool leiding lijden tot een totale rioolverstopping met als resultaat dat zowel toilet, wc badkamer en keuken niet meer worden kunnen gebruikt.

Onze monteurs zullen eerst uw riolering visueel bekijken en indien er een vermoede bestaat dat het riool kapot of deels defect is dan kunnen wij ter plekke een riool camera inspectie uitvoeren zodat wij een gerichte riool offerte kunnen opstellen voor een riool reparatie.

Riolering leidingen zijn vaak wegwerkt onder vloeren en muren en zijn soms moeilijk te bereiken omdat wij altijd zo min mogelijk hak en breek werkzaamheden willen hebben voor onze klanten kijken wij graag na aanleiding van onze camera beelden of er een deel renovatie moet gebeuren of het gehele riool moet worden vervangen.

Indien u al weet wat het probleem is kunnen wij altijd een prijsindicatie geven maar wij komen graag eerst langs bij u om te bekijken wat al uw rioolproblemen zijn. Soms is het vervangen van een gedeelte niet genoeg om het riool weer goed te laten functioneren.

De riool reparatie kosten van riool reparatie zijn in elk geval anders en geen een riool is hetzelfde en elke rioolsituatie of rioolprobleem is anders. Sommige rioolschades zijn te verhalen via uw gemeente of zelfs de verzekering.

OIR Riooldiensten geeft in elk geval een werkbon aan de klant mee met een omschrijving van  wat het probleem is en indien nodig een pro forma nota voor uw verzekering.  Indien het probleem bij de gemeente ligt krijgt u een werkbon met de probleem omschrijving mee.

OIR Riooldiensten uw rioolpartner

Elk riool gaat ooit wel eens kapot of het nu door verzakking of boomwortels of puur ouderdom komt. Ons riool reparatie team heeft het allemaal een keer gezien of gerepareerd, door onze kennis en vakmanschap bieden graaf onze riooldiensten aan u aan. Onderstaand een kort overzicht van rioolproblemen die wij kunnen oplossen:


Riool reparatie nodig?