Zit uw riool verstopt? Geborrel van het riool?

OIR Riooldiensten staat dag en nacht klaar voor al uw verstoppingen aan het riool. U heeft alles al zelf geprobeerd om het riool te ontstoppen alleen helaas zonder succes. Waarschijnlijk is er behoorlijk wat soda of chemisch ontstoppingsmiddel oftewel ontstopper gebruikt om  u riool zelf  te ontstoppen, geen stress! Meeste klanten waar wij komen hebben van alles en nog wat gebruikt om het rioolprobleem op te lossen.

Onze monteurs werken volgens het vca reglement en zijn alle op de hoogte van de gevaren van ontstopper voor zowel hunzelf en uw riool. Het gebruik van ontstoppingsmiddel is daarom ook niet aan te raden.

Voordat uw riool verstopt zit zijn er meestal indicatoren zoals geluiden uit het riool. Denk hierbij aan een klokkende geluid of het  leegtrekken van u wc sifon. Dit zijn allemaal waarschuwingen van uit het riool dat er iets mis is. Dus voordat het riool weer verstopt zit in de toekomst wees gewaarschuwd meeste verstoppingen van riool of afvoer ontstaan niet gelijk maar zijn een ophoping van maanden of zelfs jaren.

Bovenstaand is een tip voor de toekomst, u riool zit nog steeds verstopt en wilt graag dat deze ontstopt wordt!  Wij komen graag langs om u riool te ontstoppen en werken volgens een vaste werkmethode (OIR) die wij over de jaren hebben ontworpen door zowel simpele verstopping als zeer complexe verstoppingen op te lossen.

Ontstoppen, inspecteren en repareren (OIR)  de bewezen werkmethode die wij hanteren zorgt ervoor dat uw rioolprobleem niet meer terugkomen. Wij hanteren tevens een garantie periode van 3 maanden aan voor alle afvoeren, riolen en riolering die wij ontstoppen.

Onze riool reinigings service is gespecialiseerd in het ontstoppen van verstopt riool en afvoer. Zo hebben alle monteurs een loodgieters achtergrond en kunnen zei snel inschatten of het gaat om een riool verstopping of een aparte verstopping van een van de afvoeren die aangesloten zit op het riool. Heeft u alleen last van een afvoer in uw woning of zit alles verstopt? Dit soort vragen zijn belangrijk voor het ontstoppen riool procedure en deze informatie geven wij ook direct door aan onze rioolservice monteurs zodat zei snel en effectief uw riolering kunnen ontstoppen.

 

De Voordelen van OIR Riooldiensten

OIR Riooldiensten: meer dan alleen riool ontstoppen. Niet alleen kunt u beroep op ons doen voor het ontstoppen van riolering maar bieden wij meerdere riooldiensten aan.


Loodgieter of Ontstopper nodig?

Afvoer Ontstopping? Afvoer verstopt?

Last van verstoppingen in uw riool, afvoer of wc? Het ontstoppen van het riool is niet alleen een smerig klusje: soms komt er zelfs meer bij kijken dan u dacht. Bel 0181-852599 en OIR Riooldiensten verhelpen uw rioolprobleem zo snel mogelijk!

Waar kunnen verstoppingen optreden?
Een verstopping in uw woning of bedrijf is erg vervelend, omdat het altijd een plek betreft die u vaak in gebruik neemt. Verstoppingen kunnen in het riool voorkomen, maar ook in:

– Toilet
– Douche
– Bad
– Wasbak
– Gootsteen
– Wasmachine
– Vaatwasser

Loodgieter of Ontstoppingsbedrijf?

Veel mensen denken dat ze een algemene loodgieter moeten bellen als de WC of gootsteen verstopt is, maar u bent beter af door een ontstoppingsbedrijf of gespecialiseerde riool spoed loodgieter te bellen. Wij zijn juist gespecialiseerd in het ontstoppen van het riool, WC, gootsteen of afvoer. Daar waar een algemene loodgieter er heel veel zaken bij doet en maar af en toe een ontstopping tegenkomt, zijn wij experts voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks.

De voordelen bij OIR Riooldiensten

OIR Riooldiensten bied meer dan een gewoon ontstoppingsbedrijf, wij zijn een gespecialiseerd ontstoppingsdienst en rioolservice met verstand van zaken. Zo bieden wij de onderstaande riooldiensten aan onze klanten.


Afvoer Ontstopper nodig ?

Rioolproblemen Traceren?

OIR Riooldiensten is de rioolexpert in leidinginspectie. Wij gebruiken diverse riool camera’s  zodat u een gedetailleerd inspectie van uw riool krijgt.  Last van terugkeerde rioolverstoppingen of rioolprobleem met een camera inspectie is het probleem snel opgespoord. Let wel op dat indien een leiding verstopt is of volstaat dat deze eerst moeten worden gereinigd met een rioolreinigingsmachine of hogedruk-unit.

Wij behoren tot een van de grootse rioolinspectie bedrijven van Nederland en hebben daarom ook diverse servicemonteurs beschikbaar die elke dag camera onderzoeken uitvoeren.

Om de binnenkant van uw riool te bekijken maken wij gebruik van diverse riool camera inspectie apparatuur. Door onze methode kunnen wij de oorzaak van het probleem opsporen en de achterliggende oorzaak achterhalen zodat het probleem zich niet meer voordoet.

Tijdens en na het onderzoek zal de monteur u uitleg geven en laten zien waar het rioolprobleem is en hoe dit moet worden gerepareerd. Na het complete inwendige staat van uw riolering gezien te hebben zal OIR Riooldiensten een overzicht geven van het rioolprobleem en een passend advies geven voor riool reparatie.

Onze monteurs zullen een ingang nodig hebben om het riool te bekijken, soms zal deze ingang via een zogeheten ontstoppingspunt of via de toilet kunnen. Let wel op dat er indien geen vast ontstoppingspunt op uw riool zit dat wij of de toilet zullen demonteren of een klein gaatje in het riool zullen maken.

Voordelen van Camera Inspectie

Voor elk rioolprobleem of riool situatie een passende oplossing door het gebruik van een camera inspectie. Weten waar je over praat door een inwendig onderzoek van het riool te laten uitvoeren door een van onze monteurs. Een van de grootse voordelen van een rioolonderzoek is dat je mee kan kijken wat er aan de hand is en omdat alle monteurs hiervoor een aparte camera inspectie certificaat moet gehaald hebben om dit onderzoek te mogen uitvoeren, kunnen wij u ervan verzekeren dat er een duidelijke uitleg gegeven wordt.


Riool inspectie nodig?

Riool reparatie nodig? Riool geborrel? Kapotte riolering onder huis? Riolering kapot verzekering? Riool vervangen?

Een verstopte of kapotte riool geeft soms veel problemen en riooloverlast zoals rioolstank, stankoverlast, geborrel, geblub in afvoeren en rioolvliegjes. In extreme gevallen kan een kapotte riolering of verstopte riool leiding lijden tot een totale rioolverstopping met als resultaat dat zowel toilet, wc badkamer en keuken niet meer worden kunnen gebruikt.

Onze monteurs zullen eerst uw riolering visueel bekijken en indien er een vermoede bestaat dat het riool kapot of deels defect is dan kunnen wij ter plekke een riool camera inspectie uitvoeren zodat wij een gerichte riool offerte kunnen opstellen voor een riool reparatie.

Riolering leidingen zijn vaak wegwerkt onder vloeren en muren en zijn soms moeilijk te bereiken omdat wij altijd zo min mogelijk hak en breek werkzaamheden willen hebben voor onze klanten kijken wij graag na aanleiding van onze camera beelden of er een deel renovatie moet gebeuren of het gehele riool moet worden vervangen.

Indien u al weet wat het probleem is kunnen wij altijd een prijsindicatie geven maar wij komen graag eerst langs bij u om te bekijken wat al uw rioolproblemen zijn. Soms is het vervangen van een gedeelte niet genoeg om het riool weer goed te laten functioneren.

De riool reparatie kosten van riool reparatie zijn in elk geval anders en geen een riool is hetzelfde en elke rioolsituatie of rioolprobleem is anders. Sommige rioolschades zijn te verhalen via uw gemeente of zelfs de verzekering.

OIR Riooldiensten geeft in elk geval een werkbon aan de klant mee met een omschrijving van  wat het probleem is en indien nodig een pro forma nota voor uw verzekering.  Indien het probleem bij de gemeente ligt krijgt u een werkbon met de probleem omschrijving mee.

OIR Riooldiensten uw rioolpartner

Elk riool gaat ooit wel eens kapot of het nu door verzakking of boomwortels of puur ouderdom komt. Ons riool reparatie team heeft het allemaal een keer gezien of gerepareerd, door onze kennis en vakmanschap bieden graaf onze riooldiensten aan u aan. Onderstaand een kort overzicht van rioolproblemen die wij kunnen oplossen:


Riool reparatie nodig?